RSS Feed

Om

Du tror att du är den sista enhörningen, och ditt hjärta fladdrar till när någon säger ordet ”vegan”. Du tänker, ”Kanske finns det andra någonstans där ute…”

Det är bättre att knäckas än att böja sig.

Djurälskare, djurrättsvegan, bokälskare, författare…

blyg | kreativ | självständig | lojal

Välkommen till min kammare – en avlägsen, isolerad eller hemlig plats. Bättre än verkligheten!

Du kan kalla mig MilliLinnea. Om du vill veta mer om mina intressen finns det länkar till mina andra sidor.

Jag är som sagt författare. Att skriva och skapa en berättelse är det roligaste jag vet. Bland annat skriver jag ungdomsromaner (deckare, fantasy, sf mm).

Historia är ett annat av mina stora intressen. Utan någon form av historia, trevar vi bara i blindo när vi rör oss mot framtiden.

Att läsa (fantasy, kriminalromaner, historiskt mm) är ett annat stort intresse. Böcker är något jag inte kan klara mig utan. Jag läser nästan jämt, om jag inte skriver alltså…

Fast jag gör faktiskt lite annat också. Jag älskar djur, är djurrättsvegetarian (vegan), tycker om att gå ut och gå, lyssna på musik, se på tv-serier (drama, komedi, historiskt, sf mm), filmer, träna (jo, faktiskt, fast jag är ärligt talat ganska lat), sticka, hålla på med datorer (Apple, inte något från Microsoft), annan teknologi och internet.

När jag gör allt det här jag gör, vill jag göra det i lugn och ro någonstans. Inte mitt i någon förorenad, överbefolkad storstad. Någonstans där det är grönt och vackert, och där man känner historiens stillsamma vingslag. Där vill jag bo. I ett litet hus, mitt i Västergötland. Och inte ett ord om Arn, för då åker du ut! ;)

Min familj är liten, men vi står varandra väldigt nära. De senaste åren har vi förlorat några av våra närmaste släktingar, bland annat pappa. Fast egentligen är min familj lite större än så. Vi har nämligen alla tre några små, och lite större adoptivbarn, det vill säga hundar och katter.

På den här bloggen skriver jag om mina intressen, framför allt böcker, bokrecensioner och skrivande men också om språk, historia och allt annat jag är intresserad av.