RSS Feed

Ute och åkte

Posted on torsdag, juni 27, 2013 in Mitt liv

Idag var vi ute på en liten utflykt igen. Vi var på väg upp till vår stuga för att träffa en man från försäkringsbolaget som skulle inspektera huset. Men när vi precis skulle byta buss, ringde han och berättade att han var nästan framme. Han hade fått ett inställt besök och hade lite extra tid. Eftersom vi inte var där åkte han dit ändå. Det visar sig att han inte kunde kolla det han skulle kolla (utan att såga upp golvet) så vi bestämde oss för att strunta i alltihop. Vi fick några råd angående fasaden och så åkte han. Då behövde ju vi inte åka upp idag, så vi bestämde oss för att stanna där vi var och handla lite.

Tyvärr hittade vi inte butiken vi ville till, den som säljer vår favoritchoklad (från Belgien). Vi vet inte om den har flyttat eller bara stängt. Så vi bestämde oss för att åka vidare ut till ett stort affärscentrum där vi brukar få tag i vissa veganprodukter. En del av dem fanns inte heller, men vi passade på att köpa en del ändå, plus lite annat som vi behövde. När vi var på väg tillbaka till busshållplatsen började det ösregna, så vi stannade under tak. Lyckligtvis slutade det regna så vi kunde ta oss till bussen i tid. Det hände en gång till på vägen tillbaka – vi var under tak när det regnade och det var ju tur.

Vi kunde också hjälpa en utländsk besökare med vilken buss hon skulle med.

En liten kul detalj: varje gång vi klev på bussen frågade chauffören om jag var ”vuxen”. Eftersom åldergränsen har flyttats flera gånger var jag inte säker på om det innebar 16, 19 eller 26. Det visade sig att det var 19, så uppenbarligen ser jag ut som om jag är ungefär 18 år. :)

Be the first to comment.

Leave a Reply