RSS Feed

En uppdatering

Posted on tisdag, augusti 27, 2013 in Humaniora, Mitt liv

Det är väl dags för en liten uppdatering av vad jag har haft för mig den senaste tiden.

Först den dåliga nyheten: de senaste dagarna har jag haft den värsta förkylning jag kan minnas att jag har haft i alla fall de senaste tio åren. Usch. Nu börjar jag bli bättre (förutom hostan), lyckligtvis, för jag har planer för de närmaste dagarna. Mer om det senare.

Hela sommaren har jag ägnat mig åt lite väl mycket shopping. Mest kläder men också en ryggsäck som jag verkligen älskar. Inte för att jag egentligen behövde den, men i alla fall…

Jag har nog nämnt det här några gånger redan, men vi har också ägnat en stor del av början av sommaren åt att försöka få några hantverkare att komma ut till vår stuga i skogen och dra in vatten. De var tydligen på semester allihop. Så vi missade vårt tillfälle att få vara hela sommaren på landet. Snyft. Det skulle kunnat vara okej, om jag nu hade trivts här, men som de flesta av mina läsare vet, gör jag inte det. Ja, ja… Det kanske ändrar sig snart.

Hur som helst, i förra veckan var jag och mamma ute och lyssnade på musik. Jag hade ingen aning om att det bodde så många musikälskare i den här hålan. Det var en del musik jag redan kände till, som den av Gluck och en del som jag också kände till lite grand, som Benjamin Britten och som jag faktiskt tyckte bättre om än jag trodde (jag gillar ju mest äldre klassisk musik) och så ett stycke av Alice Tegnér. Det var också en del jag inte direkt älskade, men det var i alla fall kul att komma ut.

Be the first to comment.

Leave a Reply