RSS Feed

Svensk tv

Posted on torsdag, februari 5, 2009 in Övrigt

Jag blir galen på det dåliga tv-utbudet! Det går ju veckor och månader utan att det går något som är sevärt numera. Om jag bara hade råd, skulle jag köpa DVD-boxar med hela serier (och naturligtvis filmer på DVD) som vissa av mina kompisar. Men nu är jag beroende av att någon gång få se något som jag uppfattar som underhållande. Svenska serier (ok, det går några och några få av dem är faktiskt rätt bra), engelska serier (franska, tyska m fl). De allra bästa amerikanska också. Filmer.

Men varför all denna idrott? Kan den inte gå på några särskilda idrottskanaler eller, eftersom jag och min familj verkar vara i minoritet, några särskilda idrottsfria kanaler som man kan ha? Varför alla värdelösa dokusåpor och tävlingsprogram? Nej, den dagen jag får lite mer pengar, då eliminerar jag tv-kanalerna helt och börjar köpa DVD istället.

Be the first to comment.

Leave a Reply