RSS Feed

Orange

Posted on söndag, september 13, 2015 in Humanioralänkar

Jag börjar bli riktigt trött på färgen orange. Den finns mer eller mindre överallt online. Är det en ”tonårsfärg”, eller är det en som folk i alla åldrar gillar? Personligen, skulle jag placera den bland mina tre minst uppskattade färger (brunt, beige och orange), fast ändå verkar de flesta andra uppskatta den.

När det gäller bloggteman, tycker jag det ser ut som om 99 % av allihop är nästan helt och hållet vita (”rena” eller som jag uttrycker det ”urtråkiga”), men om någon annan färg finns med, är det nästan alltid en av de tre som jag hatar mest.

Det är faktiskt så att jag börjar se det här som en del i något mycket större – hur världen alltid lutar åt den sidan som jag hatar. Nu tänker jag inte gå in på detaljer, men det verkar vara så att om något kan gå på ett av två olika sätt, så blir det alltid tvärtemot vad jag skulle vilja.

Det är väldigt nedslående, fast i det här sammanhanget måste jag påpeka att jag aldrig väntade mig att allt skulle bli som jag vill. Jag vet att det är totalt orealistiskt. Men det skulle faktiskt vara väldigt trevligt om bara någon enstaka gång *något* kunde gå som jag vill.

Be the first to comment.

Leave a Reply