RSS Feed

Börjar tröttna på Wattpad

Posted on fredag, oktober 2, 2015 in Skrivlänkar

Jag börjar tröttna lite på Wattpad som inte fungerar som det ska. När jag började använda sajten för minst ett år sen, med mitt första konto, kändes det som jag faktiskt fick några få träffar fast jag mest publicerade noveller på svenska och dessutom en samling extremt korta kortnoveller (som inte riktigt är min grej, faktiskt). Visst, jag använder också Wattpad för att hitta några få riktigt bra böcker att läsa. Och jag hade faktiskt en liten minimal interaktion med andra användare.

Men så började jag skriva en annan sorts novell och ville ha någonstans att lägga ut den på, då skaffade jag ett nytt konto och så här långt har det inte fungerat alls. De få som jag känner som har velat läsa mina noveller känner mig och kan hur lätt som helst besöka min personliga hemsida för att läsa dem. Och det får mig att undra vad poängen egentligen är. Kanske har Wattpad förändrats – eller så har det blivit tvärt emot vad jag väntade mig – att folk faktiskt tycker illa om mina nya noveller och att de faktiskt tyckte om de gamla lite grand. Hur som helst känns det inte som Wattpad fungerar för mig längre.

Om jag vill att mina närmaste vänner och familjen ska läsa mina noveller behöver jag ju inte Wattpad. De kan läsa dem på vilket sätt som helst (t ex på min hemsida eller i ett mejl osv).

Be the first to comment.

Leave a Reply