RSS Feed

Läskigt

Posted on tisdag, november 10, 2015 in Mitt liv

Jag har nog inte nämnt det här men vi har alldeles nyligen flyttat in i ett nytt hus. Det är lite udda. Till exempel finns det inga dörrar förutom till garderoberna och källaren. Faktiskt. Tomten är inte så jättebra. Det finns nästan bara en stor damm som jag inte alls gillar och så finns det uthus som ligger för långt från huset. Till slut finns det också en veranda som inte är så gott skick. Men jag vill inte alls ge intrycket av att det här är ett dåligt hus för det är det inte. Vi hade råd med det, det är nog viktigast av allt, och så är det helt nyrenoverat och allt ser jättefint ut fast det finns förstås ett och annat som inte fungerar helt och hållet än.

Det är bara det att det är lite läskigt. Inatt vaknade vi och upptäckte att ytterdörren inte bara var olåst utan också öppen. Det kändes jätteläskigt. Det var förstås ingen annan än vi i huset och min syster var ute i uthusen under dagen så jag är rätt säker på att hon bara glömde att låsa efter sig och så blåste stormen upp dörren, men det var jätteläskigt. Vi har också hört en del konstiga ljud inne i huset. Dessutom finns det ett litet vindsutrymme som man inte kan komma upp i inifrån huset. Aldrig att vi försöker öppna det och kolla om det finns något inuti. Jag gillar inte läskiga saker särskilt inte på riktigt.

Om bara inget mer händer så är det inget problem, men om något faktiskt händer igen, vet jag inte om jag vill bo kvar. Fantastiskt. Vi har just köpt huset och om vi inte kan bo kvar måste vi sälja det. Så jag hoppas verkligen att vi kan vänja oss vid ljuden. Jag är säker på att inget verkligen är fel här, det är bara ett gammalt hus som vi inte är vana vid än.

Be the first to comment.

Leave a Reply