RSS Feed

Gremlins på nätet

Posted on lördag, februari 2, 2008 in Övrigt

Jag fattar inte vad som pågår. Min site, som faktiskt har blivit uppdaterad, som jag skrev om här nyligen, har plötsligt ändrat sig, som det ser ut, helt av sig själv. Stilmallen har slutat fungera, sidor syns inte och tabeller har slutat vara centrerade.

Helt sjukt. Jag fattar inte hur det här har gått till. Vi har nog inte blivit hackade. I alla fall har inte webbhotellet märkt något.

Dessutom har jag kommit på ett helt nytt system för åldergränserna på den engelskspråkiga versionen av siten. Det skulle vara kul att få ut det på nätet, ”live” så att säga, men än så länge har jag och min syster – webmaster – inte lyckats lösa det här problemet.

Ja, ja. Vi lär väl få ordning på det så småningom och då ska världen få se min egen uppfinning. :)

Jag fick just veta varför man på vissa siter har gått över till FictionRatings system istället för bioåldersgränserna. Det amerikanska biograförbundet eller vad man nu ska kalla det, har protesterat och hotat med åtal om inte fanfictionfolket slutar använda deras åldergränser.

Så det blir nästa steg i utvecklingen av siten. Nya åldersgränser, eller snarare ett nytt sätt att visa det.

Det ska också bli lite fler användbara länktips, alltså lite mer konkreta fakta. Jag tycker att kunskapen om fanfiction har försämrats under de år jag har varit aktiv i fanfictionvärlden. Hoppas jag kan bidra lite med att återställa kunskaperna.

Be the first to comment.

Leave a Reply