RSS Feed

Dåligt tv-utbud

Posted on söndag, mars 8, 2009 in Gnäll

Varför erbjuder inte digitaltv-operatörerna paket där man får betala extra för att bara få exakt de kanaler man vill ha? Inte som nu när de bara har fuskpaket, där man måste betala för flera kanaler man inte vill ha och aldrig tänker titta på, för att få den eller de få kanaler man faktiskt vill ha.

Jag tycker definitivt att det är en bra affärsidé. Antagligen skulle massor av människor vilja betala för att slippa alla skräpkanaler. Jag har aldrig förstått varför operatörerna envisas med att erbjuda tv-kanaler (där de desperat försöker tvinga på folk reklam), men som ingen egentligen vill se. Kan det löna sig?

Om jag hade råd, skulle jag säga upp tv-abonnemanget och köpa DVD-boxar istället, men tyvärr är det inte möjligt just nu. För övrigt vill min mamma se alla nyhetssändningarna, så det går väl inte ändå. Inte förrän jag får flytta härifrån, men det lär väl inte hända förrän jag ska begravas (inte ens då lär jag väl komma ifrån den här vidriga lilla staden).

En annan idé jag har är att bara sända idrott på en kanal – Idrottskanalen – eventuellt med nyheter mellan varven – och så ta bort all idrott från de andra kanalerna. Fast den åsikten är väl jag (och min syster) ensamma om i hela världen.

Be the first to comment.

Leave a Reply