RSS Feed

Uppdatering igen

Posted on lördag, maj 24, 2014 in Gnäll, Mitt liv

Om någon till äventyrs fortfarande är intresserad av den långa historien om mina hälsoproblem, kommer här en uppdatering. I torsdags ägnade jag nästan en timme i telefonen för att försöka komma fram till mottagningen och fick bara höra två olika röster på telefonsvararen. (En av dem sa att det inte var någon idé att vänta utan jag skulle försöka senare.) En gång kopplades jag vidare till en växel utanför regionen. Då ringde jag tillbaka till vårdcentralen och frågade om jag kunde få en annan läkare, men fick höra att det inte skulle göra någon skillnad och de vägrade gå med på det. Jag har inte lagt ut något om det, men läkaren har varit jättejobbig under alla år jag gått hos henne (om man nu kan säga så – jag har kanske pratat med henne två gånger under åren och aldrig träffat henne). Till slut blev jag så trött och ledsen att jag gav upp.

Så ringde jag igen på fredagen och det tog tid men till slut kom jag fram. När jag berättade för sköterskan vad jag ville blev hon väldigt förvånad. Det var tydligen precis så konstigt som jag trodde att hänvisa mig tillbaka till sjukhuset jag blev utskriven från för över en månad sen.

Hon lovade att prata med en läkare jag redan träffat på mödravårdscentralen och bad henne skriva ut samma medicin jag fått tidigare och så ringa och meddela mig det. Jag berättade också att jag funderade på att byta vårdcentral på grund av alla problem jag haft med min läkare under alla dessa år, mer än jag tänker gå in på här, och fick höra lite intressant skvaller. Nu kommer jag definitivt att byta vårdcentral.

Be the first to comment.

Leave a Reply