RSS Feed

Så trött på det här…

Posted on tisdag, maj 27, 2014 in Gnäll, Mitt liv

Det visade sig att allt var inte alls ordnat, som jag trodde. Sjukhuset kan inte skriva ut medicin till mig, för jag är inte patient där. Min ”egen” läkare borde göra det och hon vägrar. Nu har jag skrivit i ett onlineformulär för att byta vårdcentral. Jag får verkligen hoppas att den är bra igen. Det var den inte när jag gick där sist. Om de inte hjälper mig heller måste jag gå till en privat vårdcentral. Men det här är inte okej. Jag är svensk medborgare och jag är skriven i den här staden. De kan inte vägra allihop. Jag har ett hälsoproblem som måste ordnas. Jag borde väl anmäla dem, men om jag måste ringa till polisen vet jag redan vad som kommer att hända. Det är en tjock, lat gammal tant som bara sitter av tiden tills pensionen. Hon kommer inte att göra något alls. Det vet jag. Det är än lång historia som jag inte går in på här. Jag borde väl bara ringa till den privata vårdcentralen, som ligger i Göteborg. Suck.

Be the first to comment.

Leave a Reply