RSS Feed

Måste gnälla lite…

Posted on onsdag, april 8, 2015 in Gnäll, Mitt liv

InteriörI måndags, åkte min syster och jag iväg för att titta på ett hus, som ligger väldigt nära vår lilla stuga. Ja, jag vet, det låter kanske konstigt men vi tänkte att eftersom det är så dyrt att dra in VA, så skulle vi kunna spara lite (i alla fall om vi kunde bjuda lägre än ägarna egentligen vill ha). I stället blev vi obehaglig påminda om hur isolerat båda husen ligger. Så vi kommer nog inte att bjuda på huset, fast det är ett väldigt fint litet hus, fast inte fullt så underbart som vårt. Jag önskar att någon vi känner, kompis eller släkting, skulle vilja ha det, men tyvärr har vi ingen.

Men det är inte vad jag ville gnälla om. När vi skulle av bussen, ringde vi och ställde oss och väntade vid den bakre dörren. Vi trodde att vi hade gjort allting rätt, men föraren bara körde förbi vår hållplats och nästa och skulle inte ha stannat där heller, om jag inte hade gått framåt i bussen och ropat och en trevlig medpassagerare reste sig upp och skrek åt honom. Då stampade han på bromsen och släppte av oss, utan ett ord till ursäkt. Jag tror han var lite sen och inte ville ”slösa tid” på oss. Skitstövel. Han lämnade oss mitt på en trafikerad väg (som inte direkt är dimensionerad för den trafiken) och försökte undvika att bli påkörda. Tyvärr en anledning till att inte flytta ut dit.

Yttlerligare en var att när vi till slut kom tillbaka till närmaste stad, fanns det nästan ingenting att välja på i affärerna, särskilt inte för oss veganer. Fast å andra sidan var båda affärerna öppna på Annandag Påsk.

Be the first to comment.

Leave a Reply