RSS Feed

När jag gick och handlade idag…

Posted on torsdag, april 9, 2015 in Mitt liv

Jag väntade mig inte att ha något att säga så här snart efter förra inlägget, men när jag var inne i centrum och handlade, hände ett par saker.

Min syster och jag var på väg till apoteket för att köpa medicin till mamma (som har fått en fruktansvärd klåda, kanske sviter efter bältros som hon hade för flera år sen). En kille med rufsigt, ovårdat hår gick förbi i sällskap med två tjejer (och kanske en tredje, som i så fall hade halkat efter). Han rökte något som inte var tobak, för den lukten känner jag igen. Hur som helst, jag hade en lindrig huvudvärk, men efter att ha andats in molnet av rök som han puffade ut, hade min huvudvärk gått över. 😉

Ett par andra saker hände också, fast jag är inte säker på hur intressant det skulle vara för mina eventuella läsare. Till exempel, medan min syster var inne i apoteket, sprang tre små pojkar förbi, den yngste bara ca fyra år. Jag tänkte, tre pojkar är verkligen lite i mesta laget. Just då log den lille väldigt gulligt mot mig och då tänkte jag, kanske bara en…

Jag råkade också se en ganska ovanlig liten hund (tillsammans med ett ungt par). Det var antagligen en miniatyrbullterrier.

Miniatyrbullterrier

Hon sniffade åt mitt håll så jag sa ”känner du hundlukt från mig”? Det unga paret som höll i hennes koppel sa några ord till mig, men de var rätt fnissiga och inte så intresserade av att prata. Så kom en äldre tjej (ungefär tjugofem, kanske) och tog tillbaka sin hund. Jag tror hon och den yngre tjejen var systrar. Vi började prata lite om djur. Det var ganska trevligt och helt oväntat i den här staden. När de gick sa den äldre tjejen hej då till mig, och det måste vara första gången. Folk i den här staden PRATAR inte med varandra, i alla fall inte med oss.

Be the first to comment.

Leave a Reply