RSS Feed

Tankar kring mitt skrivande

Posted on måndag, oktober 26, 2015 in Skriva

Jag har funderat på mitt skrivande, alla sorters skrivande. Det är så att det här med att skriva håller mig igång och det som fungerar bäst för mig (min bästa kick) är en roman eller åtminstone en barnbok. Om jag skriver ett blogginlägg försvinner effekten väldigt snart, särskilt om ingen läser det och det händer väldig ofta. För det andra, om jag skriver ett kort fanfic eller en kort originalnovell varar kicken lite längre. Om jag skriver ett långt fanfic eller en originalnovell (helst en kortroman) som jag är nöjd med varar det ännu längre, och som jag nämde ovan, stannar effekten kvar ännu längre när jag skrivit en roman eller i alla fall en hel bok. Det är klart att om ingen köper boken eller läser min längre berättelse avtar effekten men även om jag är den enda som läser något jag har skrivit (inte ett blogginlägg) så brukar det kännas bra för mig ändå. Att läsa en bra bok fungerar på ungefär samma sätt.

Be the first to comment.

Leave a Reply