RSS Feed

Då slog det honom…

Posted on måndag, februari 16, 2009 in Övrigt

Det här hittade jag på en nyhetssajt:

När det gäller homosexuella shejker var det så att för flera år sen började en ung vän till mig att arbeta för sin farbrors företag i ett av Arabemiraten. Han blev presenterad för en av shejkerna på platsen och memorerade så noga orden shejken hälsade honom med, så han skulle kunna använda hälsningsfrasen när han träffade andra dignitärer. Det var inte förrän han hade använt frasen i ett par dagar som någon översatte den för honom, och då insåg han varför alla hade stirrat så konstigt på honom när han upprepade shejkens hälsning. Frasen betydde ”Mm, du har verkligen en snygg bakdel.”

Det här påminner mig om något liknande. En av min mammas kollegor var gift med (och är antagligen fortfarande det) med en ingenjör som brukade jobba mycket i Saudiarabien, Jemen, Förenade Arabemiraten osv. Den här typen var en riktig skitstövel, och jag tålde honom bara inte. Hur som helst, berättade han följande lilla historia för sin fru. Förmannen som hade hand om arbetarna sa så här om dem: ”De där typerna, de bara k****** och K******. Och mammas kollegas man tänkte: ”Konstigt, jag trodde inte att det fanns några kvinnor där.” Då slog det honom… ”Jaså. Det var så det var. Oj.” När jag hörde det här, kunde jag bara inte sluta skratta.

Be the first to comment.

Leave a Reply