RSS Feed

Konstig slash

Posted on söndag, juli 12, 2009 in Skriva, Övrigt

Av någon anledning fick jag för mig att undra vad som är den konstigaste slash (inte den äckligaste), men mest ovanliga slash du har läst. För min del tror jag det är en originalberättelse av Selma Lagerlöf. Troligen skulle hon själv ha blivit förvånad över att höra sin berättelse beskriven som slash, och antagligen skulle hon behöva få begreppet förklarat för sig, men jag får i alla fall definitivt slashvibbar av den här. Lite BDSM också…

Hennes berättelse handlar om två floder som tävlar medan de rusar iväg mot havet, men till slut underkastar sig den ene den andre och de blir ett. Hehe. Låter lite slashigt, väl?

Jag är säker på att det här inte är den konstigaste slashberättelsen som finns, men det är vad jag kommer på just nu.

Be the first to comment.

Leave a Reply