RSS Feed

Jag måste göra några översättningar igen

Posted on tisdag, oktober 6, 2009 in Fandom, Skriva

Ok, jag ger mig. Jag förstår att jag måste översätta mina Wallanderfanfic till engelska. När jag läste resultatet av en onlineöversättning insåg jag att så här kan det inte fortsätta. Du anar inte hur dumt det såg ut. Hoppas verkligen ingen tror att jag skriver så dåligt på riktigt. Översätta är så tråkigt, men eftersom det uppenbarligen finns en efterfrågan, måste jag göra det. Dessutom kanske det är en bra idé av en annan anledning. I alla fall försöker jag intala mig det. Om jag börjar jobba med något, kanske jag kommer in i det här med att skriva igen, och i så fall kanske jag lyckas avsluta min roman till slut. Det hoppas jag i alla fall.

Bring on the comments

  1. pennypetite skriver:

    Ha ha, jag älskar online översättningar!!

    Men det är svårt att översätta, jag hade nästan satsat på att skriva om lite då jag översatte. Har själv översatt egna verk och det blir inte bra, man måste skriva om lite som att det passar in bättre.

    PS, hoppas att du får färdigt romanen till slut.

Leave a Reply