RSS Feed

Sommar med Elsa Billgren

Posted on söndag, juli 22, 2012 in Övrigt

Jag har lyssnat på Sommar med Elsa Billgren. Innan jag bestämde mig för att lyssna på podcasten (jag brukar aldrig höra på direkt när programmet går, och för övrigt bara några få som jag tror jag kan vara intresserad av), kollade jag lite vad andra tyckte. Hon fick inte så bra betyg, verkar det som. Jag tyckte först att hon var ganska bra, trots att jag inte är så intresserad av kläder och accessoarer. Musiken var bra också. Men efter halva programmet ungefär började jag tröttna. Alla de där privilegierna hon haft, som hon nog inte ens är medveten om, de bara stod mig upp i halsen. Allt hon velat ha har hon fått. Pappas lilla flicka. Men jag lyssnade i alla fall till slutet och jag tyckte nog inte det var så dåligt som folk tycks ha sagt. Så jag ger väl betyget godkänt i alla fall.

Be the first to comment.

Leave a Reply