RSS Feed

Svenska tjejers sexvanor

Posted on lördag, december 22, 2007 in Övrigt

Nuförtiden läser jag nästan inget annat än om svenska tjejers sexvanor, och det är inte det jag är mest intresserad av när jag tittar i tidningarna! Men överallt står det.

De gillar att bli tvingade, gärna av ett helt gäng killar. Hårda tag, dvs från killen mot dem. Och så naturligtvis lesbiskt sex. Alltså inte lesbiska tjejer. Heterosexuella. Det jag inte fattar är hur heterosexuella tjejer kan gilla sånt. Ligger inte det i begreppet heterosexuell, att man gillar motsatta könet?

Är det bara jag som gillar andra typer av hårda tag? Alltså av mig, mot killen? Eller… när vi nu diskuterar sånt här – killarna. :) Är jag ensam om att tända på att se två eller flera snygga killar vara tillsammans, eller åtminstone kyssas?

Jag är visst hopplöst töntig och ”ute”. Fast… om jag nu är den enda helt heterosexuella tjejen kvar – (inte riktigt sant, jag känner åtminstone en tjej till som är som jag), borde det då inte bli fler killar kvar till mig (oss)? :)

Man kan ju alltid hoppas. Och alla ni andra. Lycka till. Hoppas ni får mycket kul i livet. Om bara ingen oskyldig blir skadad, hoppas jag att alla ska få som de vill. Och så – låt mig få några av killarna som ni ju ändå inte vill ha… :)

Be the first to comment.

Leave a Reply